Shopping!

Idag blir det shopping på birsta, har faktiskt sett fram emot de här, älskar att spendera pengar när man verkligen kan =)
Ska köpa nytt smink, nya kläder lite heminredning och lite sånt där...BRA HA SAKER som jag brukar säga !

Nu ska jag dra dit, det ska ju börjas i tid! haha vem fösöker jag lura brukar inte ställa klockan på 9 på mina lediga dagar haha!
bye bye ha en trevlig fredag själv ska jag bara äta god middag hos mamma o imorogn blir de utgång med tjejerna!

värdelöst väder

Idag är jag ledig enda dagen på hela veckan..Och som vanligt så har man ju turen med sig att det är dåligt väder. patrik och jag skulle egentligen gått till ikea fram och tillbaka och bara strosa runt och kolla lite på möbler och så..men när jag vakna och kolla ut va de spö regn och halt och jävligt, så de fick en bli en daglig runda ner till city gross! köpte lite mat, och gjorde bla. stuvade makaroner och fläsk och rårivna morötter, gott vart de! så nu har jag matlåda i 2 dagar osså..
tvättstugan väntar på mig som vanligt när jag är ledig, satan så skitig man blir på jobbet, det är typ endast därför jag måste tvätta, ja, lite annat har man väl också men till mesta dels så är de dom kläderna!

jobbar till helgen, känns ganska skönt nu iaf, fast på lördag kväll lär man väl sitta o bita på naglarna och vilja festa =)

ska även prata med chefen, måste ta ut mina semester dagar, eller måste och måste men jag vill =)
 Imorgon kommer pappa hem från cran canaria, tänk o få åka dit, skönt de skulle vara!

have a nice day!

skööönt

nu har jag ledig helg, guud va länge sen det var jag skrev här, men jaja jag skyller på att jag inte haft tid =/

nu är jag ledig fredag, lördag och söndag. så grymt skönt!
känns nästan som att man jobbar ihjäl sig nu, men jag har ett guld schem tycker jagjag sliter som ett djur när jag väl jobbar, och tar ut ledigheten istället i dagar så tex förut när jag jobbat helg då jobbade jag även måndag också och va ledig tisdag men nu har jag tagis på mig mer tid de dagar då jag jobbar så nu är jag ledig både måndag och tisdag, så det är sköönt!
nu håller jag på och tvättar nån maskin, sen bär av ner till city gross, sen kommer madde ska vi sitta här och dricka, spela kort, surra på och lyssna på musik! det ska bli kul, sen ner på krogen, kanske kommer några andra också de får vi väl se! men inga idioter och jobbiga personer tack!

have a nice day! byee

RSS 2.0