klappat och klart

dåså var resan bokad. Turkiet iår igen...helt fantastiskt! ska bli underbart skönt. 4 stjärnit hotell med stooor pool! Nu ska man börja tok träna o äta sunt, för man måste ju vara fit som fan när man åker!!

Dumt att börja längta redan, men va fan man bli ju tvungen..

Nu ska jag faktiskt sova, har varit på gymmet och är sjukt trött!

Adios! glömde och säga att i år blir det Side inte Alanya!

Trippen till Härnösand!

Dagen började med att Frida och jag åkte till Härnösand, närmare bestämt till DollarStore :) Mina inköp vart inte alls många, kan till och med räkna dom på en hand, då är det illa! Skithuspapper, tvål, en magnet yeaaah. Frida handlade desto mer! men sen åkte vi till birsta och där köpte jag påskpresent till min mamma, en cd skiva och marshmallows:) min mamma älskar sånna skum äckel godisar! eftersom jag är lite snål, så åker vi på 3 affärer innan jag kunde bestämma mig om jag skulle köpa den eller inte..179 kronor kostade den på de 2 butiker vi var på först, men jag trodde att jag visste att den va billigare nånstans, men erika hade fel! den kostade fortfarande 179 kronor :) men mamma är väl värd de då :) haha

Nu är Frida här och hon ligger och nynnar på nån konstig låt i soffan, men hon verkar ha de bra, inte värt att man stör damen då ;)

Tror inte att Frida tycker om den drinken! :)


RSS 2.0