Håller de jag lovar :P

Ja, jag lovade ju min medressenär för dagens resa att jag skulle skriva mer i bloggen idag. Frida som hon nu heter började att göra ett blogginlägg igår till mig med en rubrik sen skulle JAG skriva resten, det kunde hon ju glömma! Jag var inte alls på nå blogghumör då! Men nu tar jag mig i kragen och skriver att jag kommer lämna landet i 2 veckor, det ska bli så underbart! Känns absolut inte som att vi ska åka, men de kommer kännas så närmare när man sitter p planet kanske =)

Nu ska jag packa klart det sista, mamma kommer ner runt 3 tiden och ska surra på lite in i de sista! Ha det underbart här hemma för de kommer jag ha!

Ni behöver ju inte tänka på mig när ni jobbar bara för att jag kommer tänka på er ;P

Heeeej så länge

Här kommer Erkans ord inför resan imorgon....

...... NO LIFE NO LIFE NO LIFE!
nej då, men det ska bli skönt imorgon bär de av till sol, värme, shopping och semester!

Skriver imorgon.

3 dagar kvar!

NU känns det nära till semestern..Har 3 arbetsdagar kvar.Sen blir det lugn och ledig helg och sen bär det nästan av. Ska bli så skönt:)
Jag hör inget på mitt högra öra pga av att jag fått en smäll där, hoppas att det bara är en svullnad eller nått så att det går över. Jag hör dåligt i vanliga fall tycker jag men nu får jag säga VA? hela tiden!

Nu bär det av till 12 timmars jobb :)

Bor i stan ända tills på fredag, så inget internet ..

Ha de bra alla!

nu går det segt framåt..

Exakt idag är det två veckor tills jag o stumpan drar iväg. Tror aldrig att jag längtar så här mycket till en utlandsresa!
Har verkligen slitet för detta känner jag. Jag jobbar heltid och pluggar också, får inte många lediga dagar. och när jag är ledig o inte pluggar då får jag dåligt samvete...
Men snart så är de dags att bara njuta av livet med världens bästa och få sol och shoppa:)
Sjukt att jag gått ner i vikt, har på mig jeans nu som jag knappt fick igen för ett tag sen och mina vita shorts dom hänger på mig :)

Nu ska jag o en arbetskompis dra en sväng på ikea=) Sen ska jag o Frida vinna lite pengar på bilbingo =)

Jag o min STORA fisk i stugan :) 

surströmming =)

Vilken underbar söndag..har väldigt besluts ångest nu hur jag ska göra idag. Jag vill: Sola, tvätta, städa, åka på ikea, äta surströmming hos mormor och morfar, bara slappa i min ensamhet. Men jag måste ju välja kan ju inte göra allt de. Så nu har jag tvättat lite, ska städa lite och sen sätta mig ute, solen har inte riktigt kommit till min altan ännu :) sen blir det surströmming, Det blir nog bra de:)
så ser min dag ut.
Imorgon är det jobb igen likaså tisdag, imorgon ska jag o frida grejja lite inför resan, dvs fixa lite musik=)

Men nu för att jag ska hinna göra allt så ska jag skynda mig, mormor ringde precis och sa att jag var välkommen klokcan 4 =)

Ta det lugnt i värmen!


6 augusti!

Idag ska jag jobba 11-18, sen blir det gif match hemma hos pappa :)
Hoppas att dom vinner nu, det skulle ju sitta hur fint som helst!
Nu är det inte långt kvar tills jag och Frida åker till Turkiet, känns så himla underbart!
Jobbar endast 12 dagar till =)

Nu ska jag göra mig klar och packa väskan som ska få följa med till pappa. Imorgon efter jobbet ska jag grilla hos Elin och Ante, dom bor i samma hos som pappa så de blir ju kanon! :)

På återseende!
Adios!


RSS 2.0